Un jandarm din Dâmboviţa a găsit într-un bancomat 400 de lei şi i-a restituit proprietarului

Un jandarm din Dâmboviţa a restituit, miercuri, 400 de lei unui bărbat din Doiceşti, banii fiind găsiţi într-un bancomat din Târgovişte.

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 08:42
Un jandarm din Dâmboviţa a găsit într-un bancomat 400 de lei şi i-a restituit proprietarului

Potrivit Jandarmeriei Dâmboviţa, un jandarm care intenţiona să retragă o sumă de bani de la un bancomat din Târgovişte s-a trezit ca aparatul eliberează 400 lei şi un bon de retragere numerar, fără însă ca bărbatul să introducă cardul.

„În momentul în care angajatul Jandarmeriei Dâmboviţa intenţiona să retragă o sumă de bani de la un bancomat de pe bulevardul Regele Carol I, aparatul a eliberat, dintr-o dată, suma de 400 lei şi un bon de retragere numerar, fără însă ca jandarmul să introducă cardul în bancomat. Plutonierul adjutant Văduva Perfumo-Eugen şi-a dat seama că s-a produs o eroare şi a luat imediat legătura cu reprezentanţii băncii, pentru a-l identifica pe proprietarul banilor eliberaţi”, arată sursa citată.

Păgubitul, un bărbat din Doiceşti, primise salariul şi a vrut să scoată 400 de lei. A aşteptat câteva minute, dar când a văzut că nu primeşte niciun ban a plecat. Jandarmul l-a sunat, iar miercuri proprietarul şi-a recuperat banii.