Un jurat de la VOCEA ROMÂNIEI a provocat scandalul anului! „DA, AM DIVORŢAT!”

Irina Rimes se bucură de un real succes pe plan profesional. După ce a lansat hit după hit în ultimii ani, recent a fost cooptată în echipa de la Vocea României.

26 aug. 2018, 13:35
Un jurat de la VOCEA ROMÂNIEI a provocat scandalul anului! „DA, AM DIVORŢAT!”

Irina Rimes, 26 de ani, originară din Republica Moldova, se bucură de un real succes pe plan profesional. Puțini sunt cei care știu, însă, că la doar 26 de ani, artista din Republica Moldova a trecut prin multe încercări. Vedeta a vorbit, într-un interviu despre faptul că s-a căsătorit când avea 22 de ani, iar ulterior a decis să divorțeze.

„A fost o dragoste frumoasă. Un om de la care am învăţat foarte multe lucruri. Cred că ceea ce sunt acum am învăţat de la el. El este foarte deschis, iubeşte oamenii. Are nişte calităţi extraordinare pe care le-am deprins şi eu: cum să scriu, cum să socializez, să înţeleg umorul românesc. Este şi un leneş foarte mare, trebuia să-l trag mereu din urmă. Era ca un copil pe care trebuia mereu să-l cert”, a povestit Irina Rimes.

VOCEA ROMÂNIEI. Suspansul şi tensiunea vor creşte în sezonul 8 datorită UNUI NOU BUTON. Care sunt noile reguli

Întrebată cum s-a ajuns la divorț și cum se face că în ciuda despărțirii ea are doar cuvinte frumoase despre fostul soț, cântăreața a răspuns: „Suntem doi oameni frumoşi, nu am avea altfel cum. Aşa s-a întâmplat, am devenit doar doi prieteni foarte buni. Chiar dacă este un divorţ la mijoc, e un lucru frumos când doi parteneri rămân prieteni”.