Un jurnalist a fost bătut şi o femeie a fost fugărită de un fost poliţist din Vaslui

Totul a pornit de la femeia care a sesizat pe un grup de Facebook că un individ a legat un câine de o dubă și-l târâia pe străzile din cartierul Nicolina I. Femeia a încercat să-l oprească pe individ, însă acesta a devenit violent, amenințând-o și alergând-o prin cartier.

RomaniaTV.net
18 iul. 2018, 06:50
Un jurnalist a fost bătut şi o femeie a fost fugărită de un fost poliţist din Vaslui

La locul incidentului a venit și jurnalistul Andrei Hurbea care, spune el, din senin, a fost agresat fizic de invidividul care i-a luat ulterior și telefonul. Jurnalistul ieșean spune totodată, că din cauza bătăii primite a fost nevoit să-și petreacă toată noaptea la Unitatea de Primire Urgențe, iar acum are fața tumefiată și nu poate ieși din casă.

Din spusele martorilor, agresorul este taximetrist, iar în trecut a fost polițist la Vaslui. Firma de taximetrie la care activa a anunțat încă de aseară că bătăușul a fost exclus din cadrul companiei.

Polițiștii au demarat o anchetă. „A fost o sesizare făcută. A fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Cercetările sunt în curs”, a declarat pentru Info IAȘI, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ, transmite infoiasionline.

„Domnul în vârstă din filmare a târât un câine ieri după el. Am alergat după maşina încercând să îl opresc. A oprit în spate la BRD Nicolina şi a fugit după mine ameninţându-mă că mă leagă de maşină că îmi rupe gâtul şi foarte  multe înjurături. Am avut noroc că a văzut soţul meu de la balcon întâmplarea  şi a coborât. Eu intrasem în scară şi am sunat la poliţie. Am depus plângere pentru ameninţare.

Acelaşi domn aseară i-a spart arcada jurnalistului Andrei Hurbea. Fugeam după maşina disperată, chiar nu îmi stătea capul la poze. Iar după fugea omul după mine.

Agresorul a zis că animalul ar fi muşcat pe cineva şi că a luat amendă 20 milioane din cauza lui iar acum îi dădea o lecţie. V-am zis, cea mai bună dovadă este jurnalistul cu arcada spartă plus martorii care au văzut cum fugea după mine şi mă ameninţa şi au văzut şi cum târâia câinele. Eu nu îl cunosc pe acest domn, prin urmare nu aveam motive să mă iau aiurea de el”, a declarat femeia care a sesizat autoritățile.