Un lider PSD vrea ca scrisoarea în care Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea să fie discutată în CEx

Fostul prim-ministru PSD Mihai Tudose a declarat, joi, pentru Mediafax, că este nevoie de o discuție „civilizată” în conducerea partidului despre problemele ridicate de senatorii Ecaterina Andronescu și Niculae Bădălău în scrisorile adresate partidului.

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 13:02
Un lider PSD vrea ca scrisoarea în care Ecaterina Andronescu cere demisia lui Liviu Dragnea să fie discutată în CEx

Ecaterina Andronescu a publicat o scrisoare deschisă în care cere demisia Guvernului Dăncilă a lui Liviu Dragnea din fruntea PSD. Ea afirmă că aceste schimbări trebuie făcute urgent, pentru ca partidul să nu piardă guvernarea.

„Eu cred că este nevoie de o discuție în partid și nu numai pe temele supuse atenției de dna Andronescu. A fost și scrisoarea dlui Bădălău din ianuarie, da? Și aceea a rămas, cumva, nediscutată. Poate greșea, dar hai să vorbim înăuntru și cu un ton civilizat, cu argumente pro sau contra, nimeni nu deține adevărul absolut”, a declarat Mihai Tudose, întrebat joi de Mediafax cum comentează scrisoarea deschisă în care senatorul PSD Ecaterina Andronescu cere un Guvern mai performant și demisia liderului formațiunii, Liviu Dragnea.  

Mihai Tudose a mai catalogat ca fiind „un nonsens” gestul liderilor județeni PSD care au criticat-o pe Ecaterina Andronescu. „Nu înțeleg cum se pot exprima public unii colegi de-ai mei înfierând exprimarea publică. Păi nu vi se pare că ceva e cam nonsens aici? Mai multe scrisori care înfierează public luarea de poziții în public? Haideți să ne păstrăm pentru discuțiile din partid. Plus tonul folosit. Putem să fim sau să nu fim de acord cu opinia cuiva, dar dna Andronescu nu a folosit un ton jignitor la adresa nimănui, e opinia domniei sale”, a afirmat Mihai Tudose. 

Comitetul Executiv Național al PSD este așteptat să se reunească la sfârșitul acestei luni sau la începutul lui septembrie.