Un martor al violului de la Vaslui face dezvăluiri. Mărturia sa e decisivă în pronunţarea sentinţelor

Cei şapte violatori de la Vaslui au fost înfundaţi chiar de declaraţiile unui prieten de-al lor. Potrivit România TV, ar fi vorba despre un tânăr care i-a însoţit, a asistat la viol, însă a refuzat să întreţină şi el relaţii sexuale cu fata. Acesta a fost cel care le-a povestit totul în detaliu anchetatorilor.

16 aug. 2015, 15:33
Un martor al violului de la Vaslui face dezvăluiri. Mărturia sa e decisivă în pronunţarea sentinţelor

În dosarul violatorilor de la Vaslui a apărut un element surpriză, care ar putea să cântărească foarte mult în sentinţa pe care aceştia o vor primi luni. Potrivit România TV, la dosar a fost depusă mărturia unui tânăr care a fost prezent la orgia sexuală, dar nu a participat la ea.

Citeşte şi DETALII despre procesul violatorilor din Vaslui. Cine este judecătoarea care decide soarta celor şapte tineri

Acesta este un prieten al violatorilor, care şi el a fost invitat pe câmp, acolo unde s-au întâmplat orgiile. El a spus că a stat tot timpul lângă maşină şi a vorbit la telefon. A refuzat să participe la viol, în schimb a văzut totul. El le-a povestit anchetatorilor cum fata, complet dezbrăcată, plângea şi îi implora pe băieţi să o lase în pace şi să o ducă acasă. Practic, mărturia lui a demonstrat faptul că în acest caz a fost vorba de un viol şi nu de un act sexual consimţit, cum susţin tinerii.

Totodată, la dosar există şi mărturiile a trei dintre violatori, care şi-au mărturisit fapta. Luni, la ora 14.00, cei şapte indivizi îşi vor afla sentinţele.