Un martor audiat de DIICOT face dezvăluiri bombă. Dincă era urmărit de procurori încă din ianuarie VIDEO

Un martor a declarat la România TV că Gheorghe Dincă era urmărit de procurori încă de la începutul anului 2019. 

01 sept. 2019, 18:30
Un martor audiat de DIICOT face dezvăluiri bombă. Dincă era urmărit de procurori încă din ianuarie VIDEO

Bărbatul intervievat de România TV a fost audiat de DIICOT pentru că i-a vândut un telefon criminalului de la Caracal în luna ianuarie a acestui an.

A venit Poliţia aici şi m-a invitat la DIICOT. M-am dus acolo, am dat declaraţie, m-au întrebat de un telefon Nokia. Domle nu-mi aduc aminte de acest telefon Nokia. Îmi aduc aminte că am avut două telefoane Alcatel micuţe, cu butoane, şi unul cu butoane mai mari pentru nevăzători„, şi-a început martorul povestea. El a subliniat că totul s-a petrecut înainte de izbucnirea scandalului de la Caracal.

Cei de la DIICOT spuneau că s-ar fi găsit numărul meu de telefon în acel telefon. Şi am spus, domle nu contest că, în general, aşa procedez îmi pun şi eu cartela acolo, dar nu reţin„, şi-a continuat martorul povestea. „Mi-au arătat poze cu Dincă. Deci am realizat după aceea, când am văzut la televizor ştirile. Acel telefon al meu ar fi fost cumpărat de acel Dincă„, a mai spus martorul, pentru România TV.

Bărbatul a explicat că a fost chemat pentru prima oară la audieri la DIICOT pe acest subiect în luna ianuarie a acestui an, deci cu mult timp înainte de izbucnirea scandalului de la Caracal.

Interviul integral, în materialul video de mai jos: