Un medic italian a şocat lumea: Leacul super simplu care tratează cancerul

In opinia medicului italian Tulio Simonchini cancerul nu este altceva decat o ciuperca care poate fi eliminata cu ajutorul unei substante pe care toata lumea o are in casa. Doctorul Simonchini a folosit aceasta metoda despre care spune ca este 100% eficace, pentru a vindeca mii de pacienti care sufereau de diverse forme de cancer.

14 iun. 2017, 07:52
Un medic italian a şocat lumea: Leacul super simplu care tratează cancerul

Terapia nu este periculoasa deloc si, sa recunoastem, nu ai nimic de pierdut. Realitatea dureroasa este ca tot mai multe cazuri de cancer sunt, cumva, conectate cu esecul oncologiei.

„Trebuie sa admitem ca oncologia moderna este, cumva, incapabila sa raspunda intrebarilor pe care suferinzii de cancer le au. Este datoria noastra morala si etica sa gasim un tratament eficace pentru cele mai grele si mortale boli existente in prezent”, a declarat Dr. Simonchini. 

Cancerul este o ciuperca

„Cu 100 de ani in urma, exista o teorie conform careia cancerul este cauzat din functionarea deficitara a genelor, ceea ce inseamna ca boala este intracelulara. Cu toate acestea, in opinia mea, cancerul este o infectie fungica, dar si un fenomen celular special”, a declarat Dr. Simonchini. Spusele sale au socat lumea medicala. 

Candida

In lumea plantelor carcinomul este cauzat de infectiile fungice si acelasi lucru se intampla si in cazul oamenilor. Fungii contin tumori, lucru demonstrat atat in studiile vivo cat si cele in vitro. Totusi, oamenii de stiinta considera ca ei se dezvolta numai dupa aparitia bolii. In schimb, Dr. Simonchini crede ca fungii se afla acolo inainte – ca de fapt ei creeaza cancerul, slabesc sistemul imunitar si apoi ataca intregul organism.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.