Accident cu nouă victime în Hunedoara. Un microbuz cu pasageri s-a izbit violent de un autoturism

Un accident grav s-a produs, joi dimineaţă, în judeţul Hunedoara. Nouă persoane au fost rănite după ce un microbuz plin cu pasageri s-a izbit violent de un autoturism, potrivit România TV. A fost activat planul roşu de intervenţie.

20 oct. 2016, 04:54
Accident cu nouă victime în Hunedoara. Un microbuz cu pasageri s-a izbit violent de un autoturism

Accidentul a avut loc la iesirea din Orastie. Un microbuz in care se aflau sapte pasageri a fost lovit violent de un autoturism in care se aflau doua persoane. Toate cele noua persoane au fost ranite. Una dintre victime a fost incarcerata, fiind nevoie de interventia echipelor de la ISU Hunedoara pentru a fi scoasa din masina.

Din primele cercetări, se pare că autoturismul nu ar fi acordat prioritate la ieșirea de pe un drum secundar, astfel că a lovit microbuzul.

Salvatorii au activat planul rosu de interventie. La fata locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanta, SMURD, Pompieri, care au acordat primele ingrijiri ranitilor. 

„A avut loc un accident intre un microbuz si un autoturism, in urma caruia au rezultat noua victime. Victimele au fost duse la spitalele de urgenta din Orastie, Deva si Hunedoara. Starea lor este stabila”, a declarat, la România TV, Bogdan Dănăiaţă, purtător de cuvânt la ISU Hunedoara.

Politia a deschis o ancheta in acest caz.

CITEŞTE ŞI: Un poliţist din Iaşi, mort într-un accident. Cadavrul a fost găsit a doua zi