Un microbuz şcolar a fost implicat într-un accident de circulaţie

Două persoane au ajuns, luni, la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad, după ce un microbuz şcolar a intrat în coliziune cu un autoturism pe DN24A pe direcţia Fălciu - Murgeni.

25 nov. 2013, 13:05
Un microbuz şcolar a fost implicat într-un accident de circulaţie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, în microbuz nu erau copii, ci doar conducătorul auto şi două cadre didactice, informează Agerpres.

După o curbă la dreapta, microbuzul a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism, a ajuns în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. O femeie din microbuzul şcolar şi pasagerul din dreapta faţă din autoturism au fost preluaţi de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi transportaţi la spital„, a declarat Mihaela Ştraub.

Atât şoferul microbuzului şcolar, cât şi cel al autoturismului au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto al microbuzului este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii rutieri.

CITEŞTE ŞI: Accident TERIBIL în Buzău. Un microbuz plin cu persoane cu handicap s-a RĂSTURNAT