Un microbuz şcolar s-a răsturnat: patru copii au ajuns la spital

Patru copii au fost transportaţi marţi dimineaţa la Spitalul Municipal din Hunedoara, cu răni uşoare, după ce un microbuz şcolar, în care se aflau împreună cu alţi şase elevi, s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe un drum judeţean, la intrarea în satul Boş, localitate ce aparţine de municipiul Hunedoara.

02 oct. 2018, 08:05
Un microbuz şcolar s-a răsturnat: patru copii au ajuns la spital

„Echipajele rutiere deplasate la faţa locului au constatat faptul că microbuzul şcolar, care transporta zece elevi, era condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Hunedoara. Microbuzul a părăsit partea carosabilă din motive ce urmează a fi stabilite pe parcursul anchetei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Echipajele medicale sosite la locul accidentului au transportat la Spitalul municipal „dr.Alexandru Simionescu” din Hunedoara patru elevi, cu vârstele de 6, 10, 14 şi 18 ani. Aceştia prezentau escoriaţii minore, potrivit primelor investigaţii medicale.

Poliţiştii din Hunedoara au deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările care au condus la producerea incidentului.