Un mort şi trei răniţi în stare gravă, după impactul dintre o maşină şi un microbuz în Suceava

Un bărbat a murit, duminică, în urma unui accident care a avut loc pe DN 2 în comuna Vadu Moldovei, din judeţul Suceava, iar soţia şi copilul acestuia au fost transportaţi în stare gravă la spital. Maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un microbuz, şoferul fiind şi el rănit.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 11:08

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, în accident au fost implicate un microbuz şi un autoturism în care se afla o familie cu un copil. În urma impactului, bărbatul din autoturism a murit, iar soţia acestuia a rămas încarcerată, pompierii intervenind pentru scotarea femeii rănite din maşină.

“În autoturism au fost găsite trei victime, una încarcerată şi una decedată şi un copil. Femeia aflată în autoturism a fost extrasă de pompieri, atât acesta, cât şi şoferul microbuzului urmează să fie transportaţi la spital după stabilizare. Femeia este în stare critică, iar copilul aflat în autoturism a fost preluat de echipajele medicale şi transportat la spital. Şoferul microbuzului este stabil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Alin Găleată, potrivit Mediafax.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

“Este vorba despre un accident petrecut între un microbuz şi un autoturism în urma căruia şoferul autoturismului a decedat, iar soţia şi copilul aflaţi în maşină au fost răniţi. În microbuz era doar şoferul, care a fost rănit şi el. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele care au dus la petrecerea accidentului şi cine este vinovat. De asemenea, vor verifica dacă autoturismele sunt echipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, comisar Ionuţ Epureanu.

În judeţul Suceava se circulă în condiţii pe iarnă, pe carosabil umed.