Un motociclist teribilist, implicat într-un accident grav. Tânărul a murit la spital VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică, în Argeş. Un motociclist a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un camion. În urma impactului, motociclistul a rămas fără un picior. Medicii sosiţi la locul accidentului au încercat timp de o oră să îl resusciteze, însă fără succes.

28 iun. 2015, 15:14
Un motociclist teribilist, implicat într-un accident grav. Tânărul a murit la spital VIDEO

Tânărul de 28 de ani, din Târgovişte, mergea cu doi prieteni la popasul Deduleşti, de pe Dealul Negru. La ieşirea de pe autostradă a derapat şi a intrat cu motocicleta sub un camion, potrivit România TV.

Motociclistul a derapat în curbă şi a intrat sub camionul meu. Am încercat să-l evit, dar totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă„, a declarat şoferul camionului.

Motociclistul şi-a pierdut un picior. „Era întins, cu piciorul retezat. Au venit medicii de la SMURD, l-au suit pe targă, l-au urcat în salvare, i-au luat piciorul într-o pungă şi au plecat la spital cu el„, a declarat un martor.

Motociclistul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autocamion care venea din sens opus„, a declarat comisarul Marius Nicolăeascu de la Poliţia Rutieră Argeş.

Tânărul a murit în spital, după 50 de minute de eforturi de resuscitare.

Citeşte şi: ACCIDENT RUTIER în Bulgaria. Cinci români implicaţi. Doi au MURIT