Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ VIDEO

Un muncitor care lucra la modernizarea unei străzi din municipiul Galaţi a murit, marţi după-amiază, după ce a fost prins sub un mal de pământ în timp ce se afla într-un şanţ cu o adâncime de câţiva metri.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 14:57
Un muncitor a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ VIDEO

Bărbatul lucra la modernizarea străzii Oţelarilor din Galaţi, iar la un moment dat, în timp ce se afla într-un şanţ, a fost prins sub un mal de pământ.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi care s-au deplasat la faţa locului au reuşit să-l scoată pe muncitor de sub pământ după câteva zeci de minute, bărbatul fiind preluat de o ambulanţă SMURD pentru a fi transportat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Andrei” Galaţi.

Bărbatul a murit însă la unitatea medicală.

La locul accidentului s-au deplasat inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Galaţi pentru a evalua situaţia şi a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Lucrările de modernizare a străzii respective, realizate de către societatea Tancrad, au început săptămâna trecută şi presupun înlocuirea liniilor de tramvai a şi a reţelelor de apă, canalizare, gaze şi electrice.