Un nor cu adevărat spectaculos a adus ploaia pe o plajă din Sydney VIDEO

Un spectaculos nor venit dinspre ocean a acoperit plaja Bondi Beach, aducând ploaia peste orașul australian Sydney, conform CNN.

06 nov. 2015, 13:04

„În timp ce mergeam spre plajă am văzut ceea ce părea să fie un uriaș val înaintând dinspre largul oceanului și care părea că amenință să ne înece pe toți!”, a povestit Hannah Murphy, o martoră intervievată de CNN. „Oamenii alergau de pretutindeni pentru a filma și fotografia acest nor incredibil”, a adăugat ea.

Citeşte şi Un piton înghite cu totul un oposum. Imagini incredibile VIDEO

Un alt martor, Nicole Keijzer, se îndrepta spre aceeași plajă când a văzut norul pe care l-a descris drept „un val venit din cer”. „Era o dimineață frumoasă și deodată culoarea apei oceanului a devenit de un albastru deschis, în timp ce, prin contrast, cerul a început să se întunece. Oamenii alergau spre faleză pentru a face poze. Deodată a început să se simtă un aer înăbușitor, iar vântul a devenit cald”, a povestit ea.

Documentaristul Will Reid a filmat cum furtuna se apropia de pământ. La începutul după-amiezii, Biroul Meteorologic australian a lansat o avertizare de furtună puternică, solicitându-le oamenilor să se adăpostească și să nu stea în apropierea ferestrelor, să scoată obiectele electrocasnice din priză și să nu vorbească la telefon. După câteva ore această avertizare a fost ridicată, australienii din Sydney rămânând cu amintirea ciudatului nor venit dinspre ocean.