Un nou ABUZ SEXUAL zguduie lumea sportului. „Unele lucruri sunt extrem de DUREROASE”

O nouă sportivă de top, campioană olimpică, face dezvăluiri cutremurătoare despre abuzul sexual la care a fost supusă de-a lungul carierei.

22 nov. 2017, 10:50
Un nou ABUZ SEXUAL zguduie lumea sportului. „Unele lucruri sunt extrem de DUREROASE”

Gabrielle Douglas, triplă campioană olimpică, a dezvăluit într-un post pe Instagram că și ea a fost abuzată sexual de fostul medic al lotului olimpic, Larry Nassar.

Mărturia a venit sub forma unei scuze, după ce săptămâna trecută fosta sportivă a scris într-un tweet că femeile au responsabilitatea de a se îmbrăca modest pentru că „dacă pui pe tine haine provocatoare poți atrage pe cine nu trebuie”.

Trei gimnaste din lotul olimpic, abuzate sexual! Doctorul a profitat de sportive. „Ne spunea că acesta e tratamentul”

„Nu am văzut comentariile mele ca pe o distrugere a victimelor pentru că știu că orice ai purta, nu-i dă nimănui dreptul de a te hărțui sau abuza. E ca și cum că a fost vina noastră că am fost abuzate de Larry Nassar pentru că purtam costumele de gimnastică”, a scris Gabrielle Douglas, care a adăugat: „Pentru că timp de mulți ani am fost obligate să nu spunem nimic și sincer unele lucruri sunt extrem de dureroase. Sunt alături de colegele mele care au avut puterea să povestească prin ce au trecut”.

Din echipa campioană olimpică în 2012, numită „Fierce Five”, pe lângă Gabrielle Douglas au mai vorbit despre abuzul de la lotul olimpic McKalya Maroney și Aly Raisman.

Larry Nassar este acuzat că a molestat peste 130 de femei sub pretextul unor tratamente medicale revoluționare.