Un nou atac armat în judeţul Dolj. Doi oameni au fost împuşcaţi şi se află în stare gravă

Un bărbat şi o femeie au fost împuşcaţi în localitatea doljeană Moţăţei. Incidentul vine la doar două săptămâni după ce tot în Dolj, la Palilula, un tânăr de 28 de ani a împuşcat mortal doi oameni.

16 dec. 2016, 07:17
Un nou atac armat în judeţul Dolj. Doi oameni au fost împuşcaţi şi se află în stare gravă

Atacatorul a împuşcat mai întâi o femeie de 41 de ani, în abdomen, după care a îndreptat arma spre faţa unui cioban care o însoţea şi a apăsat din nou pe trăgaci. Dacă femeia nu ar fi luat furca să îl lovească pe pistolar, probabil ar fi murit, povestesc victimele.

Atacatorul este cunoscut în sat drept un om violent și toată lumea tremură în fața lui. „A mai amenințat cu arma și alți oameni din comună. Eu știam că are armă, așa că m-am ferit de el tot timpul„, a povestit un localnic, citat de craiovaforum.ro.

Noi când ne-am întâlnit cu el avea pistolul în mână. A tras în noi fără milă. A vrut să ne omoare. În momentul în care m-am dat jos din mașină a îndreptat pistolul către mine și m-a împușcat în burtă, iar pe ciobanul care ne însoțea în zona feței. Am văzut că a îndreptat arma și către fiul meu, așa că am luat o furcă și l-am lovit. Noi am fost în legitimă apărare. Ce trebuia să facem să stăm să tragă în noi ca la Palilula? Medicii nu au reușit să îmi scoată glonțul din burtă. Mi-au spus că există posibilitatea să îmi atingă un nerv la șira spinării și pot să rămân paralizată„, a povestit femeia împuşcată.

În urmă cu două săptămâni, tot în Dolj, la Palilula, doi oameni, tată şi fiu, au murit, iar alţi doi au ajuns la spital după ce au fost împuşcaţi de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara, care s-a sinucis după incident.