Un nou DOSAR PENAL pentru băiatul de bani gata care a omorât două persoane într-un accident, în Capitală

Lovitură de teatru în dosarul beizadelei care a omorât cu bolidul, după ce a băut, doi oameni nevinovaţi. Andrei Andronie, condamnat la cinci ani şi jumătate de puşcărie, are probleme din ce în ce mai mari. O altă femeie care spune că şi ea a fost victimă a accidentul produs de băiatul de bani gata, îi cere despăgubiri.

26 iul. 2014, 09:14
Un nou DOSAR PENAL pentru băiatul de bani gata care a omorât două persoane într-un accident, în Capitală

Femeia, în vârstă de 24 de ani, spune că era în taxiul lovit în plin de Andrei Andronie, în urmă cu trei ani. Ea spune că a suferit răni grave în urma accidentului.

La momentul impactului eram pieton, mă aflam în dreptul portierei dreapta, faţă a maşinii conduse de victima Robert Ştefan Micu (n.r. taximetristul mort în accident). Ca urmare a accidentului am suferit leziuni la nivelul mâinii stângi şi a piciorului drept, care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale„, potrivit informaţiilor din dosarul de la judecătorie.

De asemenea, femeia spune că a fost afectată psihic. „Totodată, din cauza şocului am suferit o puternică traumă psihică, pentru a cărei ameliorare am efectuat numeroase şedinţe de psihoterapie, nefiind pe deplin vindecată nici măcar în prezent. Vinovaţi de această situaţie se fac Andrei Andronie şi Petruţ Barbu (n.r. prietenul lui Andrei)„, potrivit aceleiaşi surse.

Tânăra a depus la dosar documente de la spital şi de la IML, prin care dovedeşte problemele medicale avute din pricina incidentului rutier şi cere daune de 15.000 de lei.

În stilul caracteristic, Andrei Andronie le cere judecătorilor să respingă cererea femeii, spunând că este posibil ca tânăra să se fi lovit singură. „Este posibil ca leziunile suferite să fie rezultatul exprimării unor reacţii, temeri interioare faţă de accident, pe fondul oboselii de după perioada de timp petrecut în clubul de noapte sau, dimpotrivă, o reacţie de uşurare sufletească (a căzut în genunchi) întrucât nu a fost afectată de accident„, conform dosarului de la judecătorie.

Nu este singura reacţie de acest gen a lui Andrei Andronie. El le-a spus poliţiştilor, în noaptea în care a produs accidentul, că nu-l interesează că a omorât doi oameni. „L-am întrebat pe şoferul BMW-ului dacă ştie că a omorât doi oameni. El a răspuns: „mă p.. pe ei de morţi, că eu mâine plec”. I-am solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest şi a refuzat pe motiv că are sânge la gură. Pe parcursul deplasării la INML au existat discuţii din care am înţeles că inculpatul dorea să ne ofere o sumă de bani de ordinul miilor de euro, dar nu l-am băgat în seamă„, a declarat poliţistul Stanciu Ionuţ Dragoş.

Andrei Andronie a omorât doi oameni. Un taximetrist de 32 de ani şi o tânără de 22 de ani, pentru că a condus băut şi cu viteză. A fost condamnat la cinci ani şi jumătate de puşcărie şi să plătească 500.000 de euro daune. Decizia nu este definitivă, iar rudele victimelor o consideră prea blândă.

Atât valorează viaţa unui copil? E mică pedeapsa. Atât valorează viaţa copilului meu?„, a spus mama fetei ucise.

CITEŞTE ŞI: Accident cu un BOLID DE LUX, chiar în faţa casei lui Gigi Becali