Un nou record pentru Victor Ponta – a depășit 600.000 de fani pe Facebook

Victor Ponta este singurul om politic din România care a reușit să depășească numărul record de 600.000 de fani pe Facebook. Prim-ministrul român, acum candidat la prezidențiale, a reușit performanța de a-i întrece pe majoritatea policienilor europeni pe rețeaua de socializare și de a avea un număr aproape dublu de susținători față de oricare alt contracandidat.  

23 oct. 2014, 15:17
Un nou record pentru Victor Ponta – a depășit 600.000 de fani pe Facebook

Victor Ponta, record de fani pe Facebook. Prim-ministrul britanic David Cameron (376.000), președintele Franței Francois Hollande (507.000), președintele Parlamentului European Martin Schulz (140.000) sunt doar câțiva dintre politicienii europeni care au fost depășiți de prim-ministrul român în ceea ce privește susținerea pe Facebook.

Și în comparație cu politicienii din România Victor Ponta a reușit să strângă un număr aproape dublu de fani față de următorii din top – Klaus Iohannis și Traian Băsescu. Totodată, există o distanță de peste 350.000 de fani între premier și candidatul PMP la prezidențiale, Elena Udrea. Totodată, Ponta are cu de 7 ori mai mulți fani decât Monica Macovei.

Cu această ocazie, prim-ministrul a transmis un mesaj susținătorilor săi, mulțumindu-le pentru sprijin. „Suntem 600.000 de prieteni pe Facebook! Și în fiecare zi mai mulți și mai uniți! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin”, a declarat Victor Ponta pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare.

Potrivit site-ului facebrands.ro, candidatul PSD la prezidențiale a crescut în campania electorală cu o medie de 3.000 de noi susținători pe zi. Majoritatea fanilor lui Victor Ponta sunt din București și au între 18 și 24 de ani, iar majoritatea postărilor premierului pe Facebook strâng peste 6.000 de like-uri fiecare.