Un nou scandal în familia fostului candidat la prezidenţiale Ninel Potârcă. Încă o nepoată a fugit de acasă

O a doua nepoată de-a afaceristului de etnie romă Ninel Potârcă a fugit de acasă. Fata din Târgu Jiu a trimis un mesaj rudelor prin care i-a anunţat că ar fi plecat în America. Între timp, staborul trebuie să ia o decizie în cazul celeilalte nepoate a lui Potârcă, după ce săptămâna trecută minora de 13 ani a fugit la iubit, transmite România TV.

05 apr. 2014, 07:00
Un nou scandal în familia fostului candidat la prezidenţiale Ninel Potârcă. Încă o nepoată a fugit de acasă

Tânăra de 20 de ani, pe numele Alexandra, a cunoscut prin intermediul unei prietene un tânăr român stabilit în Statele Unite ale Americii. Familia fetei nu bănuia că plimbările Alexandrei la Bucureşti aveau ca scop obţinerea vizei de la ambasada SUA.

După ce a dispărut de acasă, nepoata lui Potârcă a trimis familiei un mesaj în care anunţa că a ajuns cu bine în însorita Floridă.

Cealaltă nepoată a lui Ninel Potârcă a fugit cu un tânăr şi a pus pe jar poliţia, familia şi rudele. Adolescenta de 13 ani a fost găsită de poliţişti după aproape 15 de ore de căutări, într-o pensiune de lângă Târgu Jiu.

Nepoata omului de afaceri din Gorj, Ninel Potârcă, a fugit de acasă cu un tânăr de 18 ani. Deşi acesta avea promisă o altă mireasă, dragostea l-a făcut să plece cu fata de doar 13 ani.

„El era logodit cu o fată de aici. E o ruşine mare pentru că fata aia îl aştepta de 10 ani, are 20 de ani şi aveau nunta programată. Noi nu aveam intenţia să intram cu fata noastra peste alta fată care este logodită. Sunt nişte reguli pe care le respectam”, a spus Ninel Potârcă.

„Aveam nunta programată pe 31 mai. Aveam nunta pregatită, ne-am pregatit, am cumpărat rochia de mireasă. Am stat atâta timp cu el, nu am umblat, nu am facut nimic şi el acum m-a lăsat”, spune logodnica tânărului.

Ninel Potârcă nu a putut participa la căutările fetei, pentru că se află arestat la domiciliu într-un dosar în care este judecat pentru dare de mită.

Într-un final cei doi tineri au fost găsiţi la o pensiune din localitatea Arcani, judeţul Gorj.

„După mai bine de 12 ore de căutari, minora a fost identificată împreună cu tânărul de 18 ani la o pensiune turistică”, a spus Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Tânărul de 18 ani a fost reţinut de poliţişti pentru audieri, iar fata va fi consultată de medici pentru a se stabili dacă a întreţinut relaţii sexuale.