Un nou scandal în învăţământ. Încă o directoare de şcoală pozează provocator

Scandalul sexual se extinde în instituţiile de învăţământ din Călăraşi. După ce directoarea şcolii din Jegălia şi-a pierdut luni postul pentru că a pozat goală, o altă profesoară dezinhibată apare în presa locală. Marilena Toma, directoarea şcolii din comuna Dorobanţu, pozează provocator pe o canapea. Şeful Inspectoratului Judeţean Călăraşi ne asigură, însă, că nu e vorba de un fenomen.

26 ian. 2016, 16:54
Un nou scandal în învăţământ. Încă o directoare de şcoală pozează provocator

Marilena Toma, directoare şcolii din Dorobanţu, apare pe pagina de socializare îmbrăcată provocator.

 „Veniţi, vă rog, să vă văd la faţă! Nu dau nicio declaraţie. Da?”, a spus Marilena Toma, directoarea şcolii generale din Dorobanţu, când a fost contactată telefonic.

Citeşte şi: Elevul care se iubea cu profesoara de franceză a fost snopit în bătaie

Luni, România TV a difuzat pictoriaslul sexy al Adrianei Tărtăreanu, directoarea şcolii din Jegălia. Imaginile indecente au apărut pe internet şi chiar la colegii şi la elevii directoarei. Femeia a recunoscut că ea este cea din fotografii. Directoarea a fost dată afară după ce le-a spus superiorilor că pozele indecente erau pe calculatorul de la serviciu.

„Ea, în calitate de director, a apărut în spaţiul public. Erau, într-adevăr, poze nud. I-am cerut demisia ieri şi şi-a dat-o”, a declarat Constantin Tudor, Inspector şef ISJ Călăraşi.

Citeşte şi: Profesoară gravidă cu un elev de 16 ani