Un nou scandal între clanurile de romi din Timiş. Poliţiştii au intervenit cu focuri de armă

Un nou scandal între clanurile de romi din Timiş. Înarmaţi cu topoare, şase membri din două familii de ţigani s-au luat la ceartă în plină stradă. Ca să calmeze spiritele, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă focuri de armă. Toți cei implicați au fost duși la audieri.

RomaniaTV.net
22 iul. 2017, 04:59
Un nou scandal între clanurile de romi din Timiş. Poliţiştii au intervenit cu focuri de armă

Cand conflictul dintre clanurile Caldaras si Gutui parea sa se fi stins, un nou episod a avut loc vineri, la Lugoj.

De data aceasta, 6 membri din cele doua clanuri s-au rafuit, vineri, chiar in centrul orasului. Scandalul a inceput dupa o urmarire in trafic, urmata de o tamponare. Dupa momentul impactului, dintr-una dintre masini au coborat mai multi rromi, inarmati cu topoare.

In acel moment a fost alertata politia, care a ajuns de urgenta la locul accidentului. Oamenii legii au fost nevoiti sa traga un foc de arma de avertisment pentru a linisti spiritele, relatează opiniatimisoarei.

In momentul de fata, toti cei sase rromi din cele doua clanuri, care au fost implicati in altercatie, au fost retinuti si dusi la audieri.

Politistii au cerut intariri si de la colegii din Timisoara, de unde au plecat mai multe echipaje spre Lugoj. Va reamintim, nu este prima data cand cele doua clanuri de rromi se incaiera, iar un astfel de conflict a fost stins de curand, dupa o actiune in forta a politistilor.