Un nou scandal la spitalul din Călăraşi. O familie acuză medicii că au lăsat un bărbat de 44 de ani să moară în chinuri groaznice

Un nou scandal zguduie spitalul din Călărași, administrat de Consiliul Județean. O familie îi acuză pe medici că au lăsat un bărbat de 44 de ani să moară în chinuri groaznice. Directorul spitalului spune că va ancheta cazul. Scandalul vine la doar două săptămâni după ce imaginile cu un bărbat scos în genunchi din același spital au șocat o țară-ntreagă.

31 oct. 2018, 10:17
Un nou scandal la spitalul din Călăraşi. O familie acuză medicii că au lăsat un bărbat de 44 de ani să moară în chinuri groaznice

Bărbatul a ajuns la Terapie Intensivă după ce a înghițit din greșeală o substanță pe care țăranii o pun toamna în vin pentru a-l limpezi. După ce și-a revenit, el a fost mutat într-un salon. Rudele spun că noaptea a murit după o criză, niciun cadru medical nefiind prin preajmă.

Rudele bărbatului au aflat de la medicul legist care e cauza morții.

„S-ar putea ca cei de la spital să nu-i fi făcut spălăturile stomacale pentru că asta nu era o substanță atât de periculoasă să-l omoare atât de repede. Dacă i se făceau alea, clar scăpa! Au luat alții substanțe mult mai otrăvitoare și n-au avut nimic”, a povestit o rudă a bărbatului.

Contactat de România TV, directorul spitalului a spus că nu va oferi niciun punct de vedere oficial în legătură cu moartea pacientului decât la sfârșitul anchetei.

Spitalul Județean din Călărași a intrat în atenția opiniei publice în urmă cu două săptămâni, când imagini șocante cu un bărbat scos îngenuncheat din spital au fost postate pe o rețea de socializare.

În replică, directorul spitalului din Călărași a spus că pacientul a avut un comportament violent și juca, de fapt, teatru.