Un nou SCANDAL SEXUAL într-un liceu! E nebunie totală: „Am început când avea 17 ani”

România este zguduită de un scandal sexual de proporții. Implicați sunt directoarea unei instituții de învățământ din Focșani și un elev, întregul episod ajungând subiect în presa națională. 

RomaniaTV.net
17 mai 2018, 06:01
Un nou SCANDAL SEXUAL într-un liceu! E nebunie totală: „Am început când avea 17 ani”

Dacă pentru noi, asemenea evenimente nu sunt foarte obișnuite, peste Ocean cazurile sunt foarte frecvente, iar unul dintre cele mai cunoscute este cel care i-a avut în prim-plan pe Sarah Conway, o tânără profesoară din Ohio, care și-a sedus unul dintre elevi. Cei drept, diferența de vârstă dintre cei doi la începutul poveștii amoroase era de 7 ani, însă pentru că băiatul era minor și pe deasupra elev al liceului unde femeia preda, totul s-a terminat prost pentru cei doi amorezi.

Citeşte şi Scandal sexual la Liceul de Artă din Focşani. Fotografii indecente publicate pe Internet

Femeia a avut de suportat rigorile legii, dar pedeapsa a fost ceva mai blândă pentru că și-a recunoscut fapta: „Da, este adevărat! Am început să ne vedem și să întreținem relații sexuale pe când el avea 17 ani. A fost ceva sincer”, a spus Sarah, potrivit A1.

Scandalul sexual de la Liceul de Arte din Focşani continuă. Soţul fostei directoare. „Mi-a zis să am încredere în ea. Sunt devastat”