Un obicei periculos i-ar fi putut aduce moartea unei tinere de 20 de ani. Medicii au fost îngroziţi

O tânără în vârstă de 20 de ani ajunsese să cântărească doar 30 de kilograme din cauza unui obicei periculos care putea să îi aducă moartea. Medicii au luat decizia de a o opera de urgenţă, iar ce au găsit în stomacul ei i-a şocat.

RomaniaTV.net
12 sept. 2017, 19:12
Un obicei periculos i-ar fi putut aduce moartea unei tinere de 20 de ani. Medicii au fost îngroziţi

Obiceiul ciudat al unei tinere in varsta de 20 de ani din India o adusese pe aceasta in pragul mortii. Ea nu mai putea manca, vomita des si avea dureri cumplite de stomac.

In cele din urma, cand a ajuns sa cantareasca doar 30 de kilograme, fata a cerut ajutorul medicilor.

Medicii i-au facut o ecografie, iar ceea ce au vazut in stomacul tinerei i-a socat. O masa imensa de par care luase forma stomacului si care se extinsese prin duoden in intestinul subtire.

Tanara le-a spus doctorilor ca obisnuieste sa-ai manance de foarte mult timp parul. Acesta a ajuns in stomac, unde a format o bila de 25 de centimetri lungime, cu un diametru de 12 centimetri. Din cauza acesteia, fata nu mai putea manca, slabise enorm si avea durere cumplite de stomac.

Tanara sufera de sindrum Rapunzel, o tulburare rara care consta in dependeta de a consuma par, fie ca este vorba de cel propriu, al papusilor sau al periilor.Fata a fost supusa unei interventii chirurgicale, iar medicii i-au extras bila imensa de par din stomac, scrie Daily Mail.