Un om de afaceri a fost găsit spânzurat într-o pădure. Rudele spun că de vină ar fi iubita care l-a adus în sapă de lemn

Un cunoscut afacerist din Dâmboviţa a fost găsit spânzurat într-o pădure. Rudele bărbatului susţin că ar fi recurs la acest gest pentru că iubita lui l-a adus în sapă de lemn. Patronul a lăsat şi un bilet de adio, în care şi-a cerut iertare pentru că şi-a luat viaţa.

15 aug. 2017, 16:16
Un om de afaceri a fost găsit spânzurat într-o pădure. Rudele spun că de vină ar fi iubita care l-a adus în sapă de lemn

Apropiaţii bărbatului în vârstă de 46 de ani sunt şocaţi de gestul acestuia. Nimeni nu mai ştia nimic de omul de afaceri încă de sâmbătă, când acesta a plecat de acasă. Un paznic, care i-a văzut maşina timp de două zile la marginea pădurii, a anunţat poliţia. Trupul omului de afaceri a fost găsit atârnat de un copac, iar asupra lui a fost găsit un bilet de adio în care îşi cere iertare pentru gestul său.

Rudele spun că bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest din cauza iubitei care l-a ruinat.  Pe de altă parte, femeia  spune că bărbatul era îngropat în datorii şi nu a mai putut face faţă situaţiei.

Anchetatorii urmează să stabilească ce anume l-a împins pe  bărbat să recurgă la gestul extrem.

Citeşte şi Un bărbat de 35 de ani, găsit mort în Dâmboviţa