Un om de afaceri din Huşi a fost găsit spânzurat în podul unui restaurant

Omul de afaceri, Ciprian Melinte, din Huşi a fost găsit vineri spânzurat în podul unui restaurant din localitate. Bărbatul de 41 de ani avea o afacere cu mobilier de interior. 

17 feb. 2017, 14:05
Un om de afaceri din Huşi a fost găsit spânzurat în podul unui restaurant

Apelul la 112 a fost dat vineri, la 13.40. „Apelul la 112 a fost făcut de o rudă a persoanei în cauză, iar ora la care s-a sunat a fost 13, 40. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și Ambulanței. A fost găsit un bărbat în vârstă de 41 de ani, spânzurat în podul unui restaurant. In ciuda manevrelor efectuate, ambulanțierii nu au putut decât să constate decesul. Aparent, nu sunt suspiciuni în privința cauzelor morții, însă polițiștii de Investigații Criminale au deschis o anchetă, pentru a stabili concret ce s-a întâmplat”, au declarat reprezentații IPJ Vaslui.

Ciprian Melinte era căsătorit şi avea trei fetițe, cele două mai mici fiind gemene. Ciprian Melinte era inginer de profesie, iar în 2000 a început de jos o afacere cu mobilier și amenajări interioare, transformând numele firmei sale, Cipval, într-un brand de succes pentru municipiul Huși. „Nu sunt în stare să spun nimic, sunt șocat! Nu am cuvinte, nu pot crede așa ceva. Nu pot înțelege cum de s-a ajuns în această situație, ce l-a determinat. Vă rog să mă credeți că sunt, pur și simplu, blocat de această veste. Era un băiat capabil, tânăr, un om de cuvânt, cu toată viața înainte! Dumnezeu să îl ierte, altceva nu știu ce aș putea spune”, a declarat primarul municipiului Huși, Ioan Ciupilan.

In ultimii ani, Ciprian Melinte și-a extins afacerile, asociindu-se cu Cătălin Dogaru, consilier județean. Aceștia dețineau împreună cafeneaua Caffe Noir, dar și restaurantul Empire, în podul căruia Ciprian s-a spânzurat azi.

Sursa: vremeanoua.ro