Un om de afaceri din România a murit în vacanţă în Grecia. Avea 52 de ani

O nouă tragedie în vacanță. Încă un român și-a pierdut viața în Grecia. Este vorba despre un om de afaceri în vârstă de 52 de ani din Botoșani. Bărbatului i s-a făcut rău și nu a mai putut fi salvat.

09 aug. 2022, 15:51
Un om de afaceri din România a murit în vacanţă în Grecia. Avea 52 de ani

Un om de afaceri din România a murit în vacanţă în Grecia. Este vorba despre directorul de producție al firmei Prodalcom Dan Vacariu.

Citeşte şi: Viceprimarul comunei doljene Greceşti a murit în timpul unei vacanţe în Grecia. A făcut infarct în faţa soţiei şi a copiilor

Bărbatul se afla cu familia în vacanţă în Grecia. A apucat să se bucure de concediu doar o zi. Luni dimineaţă, la ora 7.00, omului de afaceri i s-a făcut brusc rău în timp ce se afla în camera de hotel. Familia a solicitat sprjinul unei ambulanțe, însă medicii nu au mai putut să îi salveze viața, potrivit botosaneanul.ro.

Citeşte şi: Şocul pe care l-a avut un turist român la un restaurant din Lefkada: „Trist pentru imaginea turismului din Grecia!”

Potrivit sursei citate, Dan Vacariu era cunoscut cu afecțiuni cardiace, în trecut suferind două intervenții chirurgicale în urma cărora i-au fost montate două stenturi. Cel mai probabil, bărbatului i s-a făcut rău din cauza căldurii.