Un om de afaceri, împuşcat de şeful jandarmilor

Incident şocant la o partidă de vânătoare în Maramureş. Şeful jandarmilor l-a împuşcat mortal pe unul dintre vânători, un cunoscut om de afaceri.

02 sept. 2017, 15:13
Un om de afaceri, împuşcat de şeful jandarmilor

Tragedie pe un fond de vanatoare din zona orasului Targu Lapus. Mai multi vanatori, printre care si seful Unitatii de Jandarmi din zona, dar si un cunoscut om de afaceri au participat sâmbătă la o partida de vanatoare autorizata pe fondul de vanatoare Lapusul Romanesc.

Potrivit jurnalmm.ro, surse din randul anchetatorilor sustin ca intr-un moment de neatentie Ioan Turcu, comandantul Unitatii de Jandarmi Targu Lapus, aflat in timpul liber, a tras un foc de arma inspre niste tufisuri unde a crezut ca s-ar afla un mistret numai ca in acea zona era chiar un coleg de vanatoare, Gheorghe Buda – administratorul unei firme de constructii din Targu Lapus. Cand si-au dat seama ce s-a intamplat au cerut ajutor la 112. Echipajele medicale sosite la fata locului nu au mai putut sa il salveze pe barbat. La fata locului s-au deplasat criminalistii din cadrul IPJ Maramures fiind asteptat la fata locului si un procuror militar.

Patronul care si-a pierdut viata se ocupa printre altele si de ridicarea Catedralei ortodoxe din Baia Mare. Tot el este cel care a cladit mai multe biserici in zona Targu Lapus precum si a manastirii de maicute „Raoaia”.

Citeşte şi: Proprietarul unui restaurant din Bulgaria, împuşcat mortal de un copil de şase ani