Un oraş din România, inclus în lista cu cele 33 de destinaţii europene ieftine pentru turişti

Oraşul Cluj-Napoca a fost inclus pe lista celor mai ieftine 33 de destinaţii europene, în funcţie de preţul biletului de avion, de către cotidianul spaniol El Pais. Biletul dus-întors din Alicante, Barcelona şi Madrid costă de la 80 de euro/persoană.

RomaniaTV.net
30 sept. 2017, 10:58
Un oraş din România, inclus în lista cu cele 33 de destinaţii europene ieftine pentru turişti

„De ce să zbori la Cluj Napoca? Pentru a citi Dracula, de Bram Stoker, în oraşul în care începe povestea din celebra carte. Wizz Air zboară direct până la Cluj-Napoca, preţul unui bilet dus-întors începând de la 80 de euro. Se pleacă din Alicante, Barcelona şi Madrid”, informează cotidianul spaniol El Pais, citat de Mediafax.

Oraşul figurează printre cele 33 de destinaţii ieftine din Europa, pe care El Pais le propune cititorilor săi, însă biletul de avion din Spania către Cluj-Napoca este mai scump decât spre Sofia (40 de euro dus-întors) sau către Budapesta (49 de euro dus-întors).

Cele mai ieftine destinaţii pentru turiştii spanioli rămân cele din Franţa: Toulouse (26 de euro dus- întors) şi Bordeaux (29 de euro), urmate de cele din Italia – Pisa şi Bari (39 de euro) şi din Germania – Berlin (40 de euro).