Un pacient de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unităţii medicale

Un bărbat de 44 de ani, din judeţul Vaslui, pacient al Institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi, a murit, luni seara, după ce a căzut de la etajul cinci al unităţii medicale. Poliţiştii au deschis o anchetă.

18 dec. 2017, 18:10
Un pacient de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unităţii medicale

Bărbatul era internat într-un salon aflat la etajul cinci al institutului de Boli Cardiovasculare din Iaşi şi era sub perfuzii. Potrivit unor martori, la un moment dat, el s-a ridicat de pe pat, a deschis fereastra şi s-a aruncat în gol.

Până la sosirea ambulanţei, medicii spitalului au început manevrele de resuscitare, dar în final s-a constatat decesul pacientului.

„Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator. Personalul din spital a început manevrele de resuscitare, acestea au continuat încă 20 de minute, fără rezultat pozitiv, fiind vorba despre leziuni incompatibile cu viaţa produse prin cădere de la înălţime. A fost constatat decesul”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Citeşte şi Mamă înjunghiată în spital în faţa copilului