Un pacient şi-a smuls perfuziile şi s-a aruncat de la etaj, la un spital din Craiova

Un bărbat de 50 de ani, internat de luni la Spitalul Clinic de Urgenţă din Craiova, s-a aruncat marţi de la etajul al doilea. 

RomaniaTV.net
13 nov. 2018, 13:04
Un pacient şi-a smuls perfuziile şi s-a aruncat de la etaj, la un spital din Craiova

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 2 al unui spital din Craiova, unde se afla internat. Medicii de la UPU l-au preluat imediat și i-au acordat primele îngrijiri medicale. Starea sa este una gravă.

„În cursul acestei zile, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a aruncat de la etajul 2 al unui spital din Craiova. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care au stabilit faptul că bărbatul are 50 de ani şi este din Ciupercenii Vechi”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, potrivit ziaruldecraiova.ro.

Cadrele medicale au povestit că omul era internat încă de ieri după ce s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe acuzând dureri acute de stomac. Pentru că era cunoscut cu probleme cu alcoolul, bărbatul a rămas sub supravegherea medicilor. În această dimineață, după o criză declanșată de lipsa alcoolului, pacientul fusese sedat și era liniștit. Sevrajul s-a reinstalat însă la scurt timp, iar omul s-a hotărât să se arunce în gol.

„Pacientul a plecat din secția unde era internat și a mers într-o altă aripă a etajului 2. S-a urcat pe geam și s-a aruncat de la etaj. Imediat s-a intervenit de către medicii din urgență la fața locului, a fost preluat, perfuzat, investigat cu computerul tomograf, iar acum va rămâne sub atenția medicilor de la Terapie Intensivă pentru că starea sa este extrem de gravă”, a declarat dr. Cristiana Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Unității de Primiri Urgențe Craiova.