Un parlamentar a fost bătut cu bestialitate de către un grup de activişti

Ucrainenii din Odessa au bătut un parlamentar care venise să se întâlnească cu opoziţia locală. Acelaşi parlamentar fusese aruncat, tot la Odessa, la gunoi de către aceeaşi opozanţi.

30 sept. 2014, 16:20
Un parlamentar a fost bătut cu bestialitate de către un grup de activişti

Un deputat al poporului din Ucraina a fost bătut până la sânge de un grup de activişti. Oamenii au aflat că oficialul a venit la Odesa pentru a-şi da întâlnire cu aşa-numita opoziţie locală, scrie unian.net.

După întrevedere, deputatul Nestor Şufrici împreună cu ex-guvernatorul Nicolae Scoricom, au încercat să liniştească mulţimea, însă situaţia a scăpat de sub control şi s-a iscat o bătaie. Deputatul, fiind lovit în faţă de câteva ori, a încercat să fugă, însă a fost prins şi doborât la pământ.

Citeşte şi Am trăit s-o vedem şi p-asta! Un PARLAMENTAR a fost ARUNCAT la GUNOI – VIDEO

Forţele de ordine au încercat să-i tempereze pe naţionaliştii furioşi, însă aceştia s-au năpustit asupra lui şi l-au trântit la pământ. În plus, alesul a fost lovit de mai multe ori în zona feţei. Cu greu au reuşit poliţştii să-l scoată din mâinile activiştilor.

Acum două săptămâni, un acelaşi parlamentar a căzut victimă activiştilor. Atunci, ei l-au prins şi l-au aruncat la gunoi.