UN NOU INCIDENT. Cerşetor, BĂTUT cu box de metal de un PENSIONAR într-un autobuz RATB VIDEO

Un nou incident şocant în mijloacele de transport în comun din Bucureşti. Un pensionar l-a atacat cu o armă albă pe un cerşetor, în autobuz. Scandalul dintre cei doi a fost filmat de un călător.

03 mai 2015, 05:49
UN NOU INCIDENT. Cerşetor, BĂTUT cu box de metal de un PENSIONAR într-un autobuz RATB VIDEO

Clipul şocant, realizat într-un autobuz care circula prin centrul Capitalei, îl prezintă pe un pensionar care l-a bătut, în văzul tuturor, pe un alt bărbat, pocnindu-l pe acesta cu un box artizanal pe care îl purta în buzunar

Citeşte şi: Un pensionar răzbunator A INCENDIAT apartamentul concubinei de 77 DE ANI

Potrivit celui care a filmat, pensionarul a încercat să ascundă arma albă, după ce l-a lovit de mai multe ori pe cerşetor. Bătrânul a susţinut însă că el a fost cel agresat şi a vrut să se apere, deşi i-a spart capul victimei.

Iată un fragment din discuţia dintre bărbatul care a filmat incidentul şi pensionarul bătăuş.

„B: De ce loviţi cu boxul?

P: În maşină nu trebuie să fim civilizaţi?

P: Ce box?

B: Ăla.

P: Nu, aia e arma mea de apărare. O armă de apărare? Da.

B: Aţi văzut că i-aţi spart capul? Îl ţineţi în buzunar pentru când sunteţi atacat, nu loviţi dumneavoastră.

P: E, păi ce, să îl las să mă lovească?!

B: V-a lovit?!

P: Păi da, bineînţeles. Acum în maşină.

B: Am filmat şi nu v-a lovit.

P: Ce vorbeşti, mă?!

B: Am filmat tot şi nu v-a lovit, am filmarea.

P: Foarte bine!

B: Aţi scos ăla şi l-aţi lovit. Nu a fost legitimă apărare”

Bărbatul care a realizat filmuleţul a declarat că nu a surprins momentul în care cerşetorul a fost lovit însă a înregistrat cum pensionarul a recunoscut că a folosit arma, scrie spynews.

„Eram astăzi într-un autobuz care circula pe traseul 381, dinspre Universitate către Piaţa Romană. La un moment dat, un bătrân în stare de ebrietate a început să ţipe, iar călătorii i-au atras atenţia şi s-a oprit. Părea cerşetor şi, ulterior, a spus că venea de la biserică, unde probabil fusese pentru pomană.

Unul dinte călători, în vârstă şi el, a mai ţipat o dată, iar bătrânul chefliu a început să comenteze pe seama lui. Când a oprit autobuzul în staţia de la Piaţa Romană, pensionarul s-a ridicat de pe scaun, s-a dus direct la cerşetor şi l-a lovit de câteva ori, pe la spate.

Citeşte şi: GESTUL EXTREM al unui PENSIONAR când soţia l-a părăsit, după 50 de ANI, pentru altul mai tânăr FOTO

Când s-a întors la locul lui, pensionarul a încercat să ascundă repede arma albă pe care o folosise: un box metalic, cu două lame scurte. Nu am reuşit să filmez faza, însă am înregistrat după aceea cum recunoştea că a folosit arma.

Am coborât după el pentru a-l da pe mâna poliţiei, însă am renunţat ulterior la idee, pentru că apelul la 112 s-a întrerupt, iar pe stradă nu era picior de poliţist. Probabil că păzesc toţi grătarele, pe la marginea Capitalei”, a declarat bărbatul.

Incidentele din mijloacele de transport din ţară s-au înmulţit. Cazul în care un bătrân a lovit o femeie pentru că folosea o ţigară electronică în autobuz a scandalizat toată ţara.

Citeşte şi: Femeie SNOPITĂ în bătaie de mai mulţi pensionari într-un troleibuz RATB VIDEO

Şi o controloare a fost înjurată şi gonită din autobuz de mai multe femei care nu validaseră cardul de călătorie.