Un pescar a rămas cu GURA CĂSCATĂ când a văzut ce a prins în undiţă: Nu am mai văzut aşa ceva VIDEO

Un pescar din America a făcut o captură inedită pe un lac din New Jersey. Astfel, bărbatul a scos la suprafaţă un peşte cu dinţi aproape umani.

24 iun. 2015, 12:01
Un pescar a rămas cu GURA CĂSCATĂ când a văzut ce a prins în undiţă: Nu am mai văzut aşa ceva VIDEO

Ron şi Frank Rossi, doi pescari din America, au prins în cursul zilei de sâmbătă un peşte din specia Pacu.  Creatura, de origine exotică, are o dantură asemănătoare cu cea umană. Omul şi-a dat seama că nu e o vieţuitoare din partea locului în momentul în care a verificat-o şi iniţial s-a gândit că ar putea fi vorba de un piranha, potrivit ABC News.

Citeşte şi Plouă cu peşti-vampir, în Alaska

 

Citeşte şi Creatură BIZARĂ, aproape extraterestră, prinsă de un PESCAR din GREŞEALĂ: Îşi paralizează prada VIDEO

Cu toate acestea, atunci când a ajuns acasă şi a făcut cercetări, a descoperit că este vorba de un peşte din specia „pacu”, originar din America de Sud. Astfel, autorităţile consideră că cineva l-a cumpărat că să-l ţină în acvariu, alături de alţi peşti exotici, dar s-a hotărât apoi să-i dea drumul în lac în momentul în care a crescut prea mare. Cu toate acestea, specialiştii spun că acest peşte nu va supravieţui pe perioada iernii deoarece apa este mult prea rece. Mai mult, intruşii de pe alte meleaguri pot perturbă întregul ecosistem al lacului respectiv.