Un PITBULL a ajuns EROU în Statele Unite după ce a salvat un copil de 8 ani VIDEO

Câinele din rasa Pitbull l-a prins pe băiat de pantaloni şi l-a tras într-o zonă sigură după ce a fost atacat de sute de albine, în timp ce se juca.

01 sept. 2014, 15:04

Incidentul s-a produs în statul american Oregon. Băiatul de 8 ani se juca într-o pădure din spatele casei cu mai mulţi prieteni când unul dintre copii a călcat pe un buştean putred în care se afla roiul de albine, potrivit România TV

„Am simţit cum o mulţime de ace mi-au intrat în piele. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă până când fetele au început să ţipe: Albine!”…, a povestit Jasmine Jones, sora băiatului salvat de câine.

Copiii au încercat să se adăpostească din calea albinelor, iar când femela de pitbull a văzut că şi stăpânul său este în pericol a sărit să-l ajute.

„Hades m-a văzut şi a venit să mă tragă până sus, pe iarbă. Apoi s-a oprit şi m-a lăsat să mă prind de spatele ei ca să mă ducă la mami”, a povestit copilul atacat, Jesse-Cole Shaver.

„Am auzit câteva ţipete şi apoi am văzut cum câinele îl trage pe fiul meu de pantaloni”, a povestit, la rândul ei, mama copilului. Totuşi, înţepat de aproximativ 25 de ori. El a ajuns la spital, iar acum se află în stare bună de sănătate. Iar câinele este tratat ca un erou.