Un politician oferă 1,5 milioane de dolari celui care va decapita o actriţă celebră. Care este motivul

Scandal de proporţii în India! Un politician oferă 1,5 milioane de dolari pentru decapitarea uneia dintre cele mai populare actriţe de la Bollywood.

23 nov. 2017, 13:26
Un politician oferă 1,5 milioane de dolari celui care va decapita o actriţă celebră. Care este motivul

Actriţa Deepika Padukone, una dintre cele mai populare vedete indiene şi regizorul Sanjay Leela Bhansali au fost nevoiţi să amâne premiera unui film foarte aşteptat după ce un politician din partidul aflat la guvernare în India a oferit o recompensă de 1,5 milioane de dolari pentru decapitarea acestora, informează România TV. Politicianul şi-a motivat gestul prin faptul că filmul celor doi denaturează istoria.

Citeşte şi MISS UNIVERS 2017. O studentă la medicină din India este câştigătoarea concursului de frumuseţe

Filmul este bazat pe un poem indian despre o regină frumoasă şi curajoasă care preferă să se sinucidă decât să se lase capturată de un sultan din Delhi. Furia politicianului este pusă pe seama faptului că regizorul ar fi distorsionat istoria filmând o secvenţă intimă între regina indiană şi sultan, chiar dacă cineastul a negat în repetate rânduri acest lucru.

Oficialii guvernului au garantat că vor lua măsuri stricte împotriva celor care o ameninţă pe actriţă şi pe celelalte persoane implicate în producţie. Mai mult, Curtea Supremă din India a refuzat să interzică filmul.