Poliţist lovit de un şofer care a intrat cu maşina pe plajă, în Mamaia. Avea o alcoolemie de 2 la mie VIDEO

Un şofer beat a lovit un poliţist, sâmbătă dimineaţa, în staţiunea Mamaia. Agentul voia să-l amendeze pe bărbat pentru că a intrat cu maşina pe plajă.  Şoferul a fugit de autorităţi, însă a fost prins şi dus la audieri. Şoferul teribilist a fost reţinut.

22 aug. 2015, 07:47
Poliţist lovit de un şofer care a intrat cu maşina pe plajă, în Mamaia. Avea o alcoolemie de 2 la mie VIDEO

Un constănţean în vârstă de 31 de ani a intrat cu maşina pe o plajă din Mamaia, deşi acest lucru este interzis. O echipă mixtă formată din jandarmi şi poliţişti s-a deplasat la faţa locului, potrivit România TV.

Bărbatul care se afla lângă maşina parcată pe plajă a comunicat date nereale privind identitatea sa, iar agentul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, moment în care a realizat că discută cu un individ băut.

Prin urmare, poliţistul s-a urcat la volan, iar individual în dreapta. Agentul scos maşina de pe plajă, a coborât lângă portiera din dreapta şi a solicitat actele. Individul s-a prefăcut că se uită în torpedo, a sărit la volan, a pornit maşina și s-a pus în mișcare cu viraj la stânga, acroșând polițistul cu portiera în zona șoldului.

Șoferul și-a continuat deplasarea, iar după circa un kilometru a lovit un stâlp, unde a fost prins și condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Rezultatul primei probe ar fi indicat 2 la mie alcool în sânge.

La spital, a ajuns și polițistul, acuzând dureri la coloană, fără a fi însă nevoie de internare.

Bărbatul a fost dus la audieri. Pe numele lui se va întocmi un dosar penal pentru ultraj şi lovire.