Un poliţist a vrut să violeze angajata unei bănci din Capitală

Clipe de teroare, provocate de un poliţist într-o bancă din Bucureşti. Subofiţerul a încercat să agreseze sexual o angajată. Poliţiştii l-au prins.

10 mart. 2014, 10:38
Un poliţist a vrut să violeze angajata unei bănci din Capitală

Problemele de comportament ale agentului de poliţie de la Secţia 25 au început la sfârşitul anului trecut. De atunci, colegii parcă nu-l mai recunosc.

Ultima păţanie în care a fost implicat s-a produs în februarie 2014, când a mers la o sucursală de bancă din Drumul Taberei şi a vrut să-şi refinanţeze creditul, potrivit România TV. Pentru că sistemul nu funcţiona, bărbatul a stat de vorbă cu una dintre casiere, care i-a căzut cu tronc. A invitat-o în maşina sa şi a încercat să o violeze.

Femeia a reuşit să fugă în bancă, dar poliţistul a prins-o din urmă, iar în bancă a făcut un scandal monstru. Pe lângă faptul că le-a agresat pe colegele femeii, le-a arătat gesturi obscene, după care a sunat la poliţie şi le-a spus colegilor că este agresat de alţi poliţişti. Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie, iar colegii săi au decis că bărbatul trebuie să internat la un centru psihiatric pentru a se trata.

CITEŞTE ŞI: Şeful de la Permise Auto Iaşi a fost prins BEAT la volan