Un poliţist aflat în timpul liber a prins un tânăr care a furat dintr-un magazin şi a fugit

Un poliţist aflat în timpul liber a reuşit să prindă un tânăr de 24 de ani care a furat dintr-un supermarket din Năvodari o trusă de chei. El a fugit cu produsul furat, dar a fost urmărit şi imobilizat de poliţist.

11 oct. 2018, 11:32
Un poliţist aflat în timpul liber a prins un tânăr care a furat dintr-un magazin şi a fugit

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, agentul-şef adjunct de poliţie Nicolae Ababei, de la Poliţia oraşului Năvodari, aflat miercuri în timpul liber, a prins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, bănuit de furt, scrie news.ro.

Citeşte şi Pedepse de câte peste 18 ani de închisoare, pentru şase traficanţi de droguri. Aceştia au introdus în România 2,5 tone de cocaină

Poliţistul se afla la cumpărături într-un supermarket din oraşul Năvodari unde l-a surprins pe tânăr, care ar fi sustras o trusă de chei tubulare, ulterior reuşind să iasă din magazin şi să fugă.

Poliţistul l-a urmărit pe acesta pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, reuşind să-l imobilizeze, în scurt timp. În continuare, el a cerut sprijin colegilor săi, care au găsit la tânăr bunul furat, în valoare de 100 de lei.

Prejudiciul a fost predat reprezentantului societăţii în cauză, iar tânărul este cercetat pentru furt.