Un poliţist, arestat după ce a luat ŞPAGĂ RECORD ca să scape un interlop de puşcărie VIDEO

Poliţistul din Satu Mare a luat nu mai puţin de 180.000 de euro în bani, două terenuri, haine şi încălţăminte de lux, pentru a scăpa de închisoare un interlop, informează România TV. Bărbatul este cunoscut pentru viaţa extravagantă, cu care se afişează şi pe Internet.

26 apr. 2015, 07:33
Un poliţist, arestat după ce a luat ŞPAGĂ RECORD ca să scape un interlop de puşcărie VIDEO

Comisarul Adrian Bota i-a promis unui interlop din Satu Mare că îl scapă de dosarul de tâlhărie în care a fost condamnat la şapte ani de puşcărie.

În schimbul serviciilor sale, poliţistul a cerut bani, două terenuri, mobilă şi haine scumpe. În total: 180.000 de euro.

Interlopul a bătut palma cu poliţistul, însă l-a turnat apoi la DNA. Odată ajuns pe mâna procurorilor, comisarul a fost arestat preventiv pentru luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani.

Poliţistul este un personaj cunoscut în Satu Mare, mai ales pentru felul în care îi place să se afişeze. Căsătorit cu fosta şefă a organizaţiei judeţene a PMP, comisarului îi place luxul: pe profilul de pe un site de socializare el apare în fotografii alături de dansatoare exotice şi mereu îmbrăcat la patru ace.

Citeşte şi Doi poliţişti din Timişoara, prinşi în flagrant când luau şpagă