Un poliţist din Bucureşti, spulberat de un şofer care nu a oprit la semnal VIDEO

Un politist de la Brigada Rutiera Bucuresti a fost grav ranit, duminica dimineata, in timp ce era intr-o misiune în cartierul Pipera. Agentul a fost luat pe capotă de un şofer care nu a oprit la semnul său. Individul a fugit, dar după câțiva kilometri a făcut accident și a fost prins.

02 aug. 2015, 05:09
Un poliţist din Bucureşti, spulberat de un şofer care nu a oprit la semnal VIDEO

UPDATE: Poliţistul are politraumatisme, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Medicii l-au băgat în comă indusă.

Un politist de la Brigada Rutiera a fost izbit in plin de un sofer caruia i-a facut semn sa opreasca pentru un control in trafic. Poliţisul a fost târât pe capotă mai bine de 500 de metri şi apoi a fost proiectat la piciorul podului Pipera.

„A incetinit viteza, dand semn ca ar opri. In momentul in care a ajuns in dreptul politistului a accelerat si l-a lovit pe politist. L-a purtat pe capota 500 de metri si l-a arunca pe carosabil. Si-a continuat drumul pentru 2,5 km, a lovit un scuar si a fost proiectat intr-un gard.”, a declarat Andrei Codau, de la Brigada Rutiera.

In urma impactului puternic, agentul de la rutiera a suferit rani grave si a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca. Pe mainile medicilor a ajuns si soferul. Din primele cercetari, se pare ca era sub influenta bauturilor alcoolice. Dupa ce va primi ingrijiri medicale, el va fi nevoit sa stea de vorba cu oamenii legii.