Un poliţist din Constanţa, lovit cu maşina de un şofer nervos VIDEO

Un poliţist local din Constanţa a fost lovit cu maşina de un şofer recalcitrant, informează România TV. A urmat o urmărire prin oraş şi noi ameninţări. Oprit de alţi agenţi, şoferul nervos a fost la un pas să pună câinele de luptă pe care îl avea în maşină asupra lor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

14 sept. 2014, 08:03
Un poliţist din Constanţa, lovit cu maşina de un şofer nervos VIDEO

Poliţistul local voia să ridice o maşină parcată ilegal pe un bulevard din Constanţa, când a fost agresat. Proprietarul s-a enervat şi l-a lovit pe agent cu autoturismul.

„A procedat la legitimarea acestuia. Acesta a refuzat categoric, a avut o atitudine recalcitrantă, s-a urcat în autoturism, a demarat, acroşându-l pe poliţist în mers”, a declarat Ionuţ Dumitru, Poliţia Locală Constanţa.

Bărbatul a demarat în trombă după ce a dat peste agent, dar nu a ajuns prea departe. A fost oprit în trafic de către alţi poliţişti, alertaţi de colegul rănit. Teribilistul a devenit agresiv şi de această dată: i-a ameninţat pe poliţişti cu câinele de luptă pe care îl avea în portbagaj.

După ce s-a calmat, omul a fost săltat şi dus la secţie, unde poliţiştii i-au făcut dosar penal pentru ultraj. Agentul pe care l-a lovit a ajuns la spital, cu răni minore.

Citeşte şi Şocant. Un poliţist a fost luat la bătaie şi muşcat de mai multe ori pe faţă VIDEO