Un poliţist din Iaşi e acuzat că a abuzat sexual o adolescentă. Părinţii fetei au depus plângere penală împotriva agentului MAI

Un nou scandal sexual în Poliţie. Un poliţist din Iaşi este acuzat că a abuzat o fată de 16 ani. Din primele informaţii se pare că bărbatul are 41 de ani, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal. Atacul a avut loc după scandalul poliţistului pedofilul din Capitală.

RomaniaTV.net
11 ian. 2018, 11:04
Un poliţist din Iaşi e acuzat că a abuzat sexual o adolescentă. Părinţii fetei au depus plângere penală împotriva agentului MAI

Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni a deschis o anchetă după ce la sediul instituţiei a fost depusă o plângere împotriva unui poliţist, acuzat că a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o adolescentă în vârstă de 16 ani, potrivit Mediafax. 

Poliţistul în vârstă de 41 de ani, angajat al Inspectoratului de Poliţie Iaşi, este acuzat de părinţii unei adolecente din Răducăneni că i-ar fi facut avansuri acesteia şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă fata a refuzat.

Copila a ajuns acasă şi le-a povestit părinţilor ce a păţit, aceştia formulând deja o plângere penală împotriva autorului.

Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, Niculina Lisnic, plângerea a fost deja înregistrată la Parchet.