Un poliţist din Mehedinţi, acuzat că a bătut un bărbat până l-a băgat în spital

Acuzaţii grave la adresa unui poliţist local din Mehedinţi. Agentul ar fi bătut un bărbat până l-a băgat în spital. Victima susţine că a fost lovită din senin.

29 mart. 2014, 07:43
Un poliţist din Mehedinţi, acuzat că a bătut un bărbat până l-a băgat în spital

Agresiunea s-ar fi petrecut pe o stradă din Drobeta Turnu Severin. Victima povesteşte că îşi aştepta fiica să iasă de la şcoală, când a fost lovit de poliţistul local, potrivit România TV. „M-a lovit fără să zic nimic. Am avut acum 14 ani o problemă cu el şi probabil a ţinut minte”, a declarat Ion Roambă.

VEZI ŞI. Un poliţist a vrut să violeze angajata unei bănci din Capitală

Bărbatul a sunat singur la ambulanţă. Pentru că starea lui nu era tocmai bună, a fost transportat la spitalul din Craiova pentru a fi operat.

Victima urmează să depună acum plângere la poliţie. „În situaţia în care vom fi sesizaţi, vom merge până la destituirea poliţistului. Fiecare este obligat să răspundă pentru ceea ce face”, a declarat directorul adjunct de la Poliţia Locală din Drobeta Turnu Severin, Gherorge Sfinţescu.

Între cei doi bărbaţi ar fi fost un conflict şi în urmă cu mai bine de zece ani, pe vremea când amândoi lucrau ca agenţi de pază la două firme din oraş.

CITEŞTE ŞI: Bărbat arestat preventiv după ce a muşcat un poliţist şi a distrus trei maşini