Un poliţist şi concubina lui au fost găsiţi morţi. Primele suspiciuni ale anchetatorilor

Un poliţist din Oraviţa şi concubina lui au fost găsiţi morţi în casă, joi dimineaţă. Poliţiştii şi procurorii fac cercetări în acest caz. Există suspiciunea că poliţistul şi-ar fi ucis iubita, apoi s-ar fi sinucis. Dramatic este şi faptul că în urma morţii celor doi, o fetiţă de 1 an şi două luni a rămas orfană, potrivit România TV.

06 dec. 2018, 07:47
Un poliţist şi concubina lui au fost găsiţi morţi. Primele suspiciuni ale anchetatorilor

O anchetă de amploare a fost declanşată de oamenii legii după ce un poliţist şi concubina lui au fost găsiţi decedaţi. Alarma a fost dată de mama bărbatului, care s-a speriat pentru că fiul ei de 37 de ani, polițist la Transporturi Oravița, nu răspundea la telefon și nici la ușă. Primii care au intervenit au fost pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, după apelul la 112 făcut la ora 8.48, cu scopul de a debloca ușa. Politiştul şi iubita lui erau prăbuşiţi pe jos în casă. Ambii erau înjunghiaţi.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia (35 de ani), de asemenea, decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene, expressdebanat.ro

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări în acest caz. Primele indicii arată că în acest caz ar fi vorba de crimă, urmată de sinucidere. 

Potrivit reper24.ro, femeia era chelneriță la un local din oraş. Ce se știe cu siguranță este că nu a fost folosit pistolul bărbatului, arma fiind păstrată la sediul Poliției Oravița.