Un poliţist şi viceprimarul din Vulcan, cercetaţi în dosare de furt şi sex cu minori

Un poliţist din Vulcan, judeţul Hunedoara, a fost reţinut noaptea trecută după ce oamenii legii au făcut percheziţii la casa acestuia şi a viceprimarului din localitate. Cei doi sunt cercetaţi în două dosare penale.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 07:15
Un poliţist şi viceprimarul din Vulcan, cercetaţi în dosare de furt şi sex cu minori

Potrivit anchetatorilor, atât poliţistul cât şi viceprimarul din Vulcan sunt cercetaţi în urma a două dosare penale deschise pe numele lor, dosare care se referă la furt şi la relaţii sexuale cu un minor, informează România TV.

În baza acestor dosare au fost făcute marţi noapte mai multe percheziţii domiciliare în Vulcan, atât la casa poliţistului, cât şi la casa viceprimarului. Anchetatorii au ridicat de la domiciliile acestora mai multe calculatoare, laptop-uri, aparate foto şi alte aparaturi de stocare a înregistrărilor video. Procurorii susţin că aceste probe ridicate din casele celor doi vor ajuta la continuarea cercetărilor şi să edifice dacă acuzaţiile sunt sau nu veridice.

Poliţistul este reţinut pentru 24 de ore, iar viceprimarul, reales de curând, după alte două mandate, este cercetat în libertate. Percheziţiile au fost efectuate de angajaţii IJP Hunedoara dar şi de procurorii de la parcehtul de pe lângă tribunalul Hunedoara.