Un posibil martor detonează BOMBA! Ce ar fi făcut Mario Iorgulescu imediat după accidentul soldat cu UN MORT

Un bărbat care pretinde că a fost martor la accidentul provocat de Mario Iorgulescu a făcut un comentariu controversat pe Facebook legat de ceea ce s-ar fi întâmplat cu adevărat.

09 sept. 2019, 08:00
Un posibil martor detonează BOMBA! Ce ar fi făcut Mario Iorgulescu imediat după accidentul soldat cu UN MORT

Comentariul a fost postat pe pagina de socializare a lui Dany Vicol, bărbatul care a murit în accidentul de mașină provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF.

Medicii au făcut ANUNŢUL DUREROS. Ce s-a întâmplat cu Mario Iorgulescu în SPITAL

Cel care a postat mesajul aduce informații șocante din care reiese că Mario Iorgulescu, imediat după accident – conform unor martori – putea să stea în picioare și l-ar fi sunat pe Gino Iorgulescu. Internautul insistă asupra unei eventuale mușamalizări a cazului, asta în vreme ce ancheta desfășurată de polițiști este în plină desfășurare și doar după finalizarea acesteia se va ști, cu certitudine, care au fost cauzele producerii acestui groaznic accident de circulație.

Gino Iorgulescu, prima reacţie după accidentul produs de fiul său, Mario: „Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere”

„Doctorii spun ca e in stare grava dar martorii spun ca dupa accident era in picioare vorbea… a sunat pe tata Gino si sanchi ca e in stare grava sa nu io fi facut testele alea ca era drogat si sarea lumea in cap… asa va fi achitat si tanarul intra in pamant si el isi continua distractia si pokeru… drogareala si femeile. Pacat ca se intampla asa ceva”, a scris bărbatul pe Facebook.

Cine este bărbatul mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgenţă azi-noapte, operaţia a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată. Este în Terapie Intensivă, nu este conştient, este intubat şi ventilat mecanic”, a declarat, în schimb, Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

 

Foto: www.playtech.ro