Un preot beat a stârnit revoltă în Suceava. A omorât o femeie cu maşina şi a fugit de la locul faptei VIDEO

O femeie de 41 de ani, din Suceava, a murit, iar o alta a ajuns cu răni la spital, în urma unui accident provocat de, atenție, un preot băut. Ulterior, acesta a fugit de la locul faptei. El a fost însă ridicat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

14 nov. 2018, 07:20
Un preot beat a stârnit revoltă în Suceava. A omorât o femeie cu maşina şi a fugit de la locul faptei VIDEO

Tragedia a avut loc în localitatea Mitocu Dragomirnei din Suceava. Cele două femei mergeau pe marginea drumului când au fost lovite în plin de mașina condusă de preot. O prietenă de-ale celor două a reușit în ultimul moment să se ferească din calea autoturismului. După accident, preotul și-a continuat drumul ca și cum nu se întâmplase nimic. Din nefericire, femeia de 41 de ani nu a mai putut fi salvată.

Cealaltă femeie lovită s-a ales cu răni grave. Preotul a fost ridicat de polițiști de acasa și dus în primă fază la spital, pentru recoltarea probelor de sânge. El a fost găsit cu o alcoolemie de 0,88 în aerul expirat.

Femeia ucisă era mamă a doi copii. Localnicii au aprins candele în locul unde a fost omorâtă. Preotul care a provocat accidentul a fost reținut pentru 24 de ore.