Un preot din Dâmboviţa ameninţă că nu mai îngroapă morţii de care s-a ocupat o firmă funebră neagreată de el

Caz incredibil în judeţul Dâmboviţa! Un preot ameninţă că nu mai îngroapă morţii de care se ocupă o firmă de pompe funebre pe care el nu o agreează! Patronul firmei l-a reclamat pe preot. 

RomaniaTV.net
21 oct. 2017, 06:04
Un preot din Dâmboviţa ameninţă că nu mai îngroapă morţii de care s-a ocupat o firmă funebră neagreată de el

Conflict deschis între patronul unei firme de pompe funebre din Moreni şi preotul din comuna Visinesti, scrie targovistenews.ro.

Citeşte şi NOI REGULI pentru înmormântări. AMENDĂ de 10.000 de lei dacă mortul nu este dus la groapă în 36 de ore

Primul se plânge că părintele i-ar obliga pe enoriaşii din parohie să nu mai apeleze la serviciile firmei lui. Mai mult, ar fi ameninţat că nu va îngropa morţii celor care nu-l ascultă. 

Patronul l-a reclamat pe preot superiorilor lui, însă după ce au făcut o anchetă, aceştia au stabilit că părintele este nevinovat şi că reclamantul este peste măsură de lacom.

Patronul firmei de pompe funebre susţine că afacerea lui merge din ce în ce mai prost din cauza scandalului cu preotul din localitatea Vișinești. Nimeni din sat nu mai are voie de la părinte să apeleze la serviciile firmei cu pricina.

„Părintele i-a obligat, spunând şi în faţa altarului, în biserică, „niciunul să nu mai ia firma Preda”, că dansul are o problema cu mine. Dacă vede maşina, nu mai vine acasă la om să slujească. Să nu cumpere sicrie, de transport, de îmbălsămare. Oamenilor le e teamă, i-a amenințat că nu îi mai primeşte la slujba, nu le mai face slujba morţilor. Le e ruşine oamenilor de săteni să nu îi marginalizeze”, a spus Luca Preda, patronul firmei de pompe funebre.

Continuarea articolului AICI.