Un preot face declaraţii-şoc: „Îngerii există, dar nu au aripi”

Reprezentantul unei biserici catolice din Italia a declarat in cadrul unei conferinte sustinute la Roma ca, dupa parerea sa, ingerii exista, insa nu au aripi si nu arata ca niste heruvimi. Conform Daily Mail, pastorul Renzo Lavator, care se declara un expert in acest domeniu, un "ingerolog", afirma ca aceste fapturi ale raiului - despre care a inceput sa se vorbeasca tot mai mult in ultima perioada datorita miscarii spirituale New Age (Noua Era, n.red.) - sunt ca niste cioburi de lumina.

22 dec. 2013, 11:48
Un preot face declaraţii-şoc: „Îngerii există, dar nu au aripi”

„Nu vedem prea mult ingerii, mai mult le simtim prezenta. Ei sunt ca niste ochelari de soare care reflecta asupra noastra razele prin niste vaze de cristal. Si mai cred ca avem parte de o redescoperire a ingerilor in crestinism.” a spus pastorul la o conferinta avand ca tema existenta ingerilor, la Roma.

Preotul a facut aceste declaratii in cadrul unei dezbateri organizata de Fondazione Archivio Storico – o fundatie italiana de arta – dezbatere care s-a tinut in Palazzo della Cancelleria, o cladire detinuta de Vatican.
Lavatori a sustinut ca popularitatea imaginilor cu ingeri este rezultatul faptului ca ingerii au ajuns din nou „la moda”, insa este o desconsiderare a artei imaginilor cu ingeri care explodeaza de fiecare data in preajma Craciunului.
„Exista loc si pentru asa ceva, insa trebuie sa intelegeti faptul ca acestea nu sunt reprezentari reale. Ingerii nu au aripi si nu arata ca niste heruvimi”, a spus preotul italian.